Help en Tips.

1. Het kan voorkomen dat er een andere route word getoond, dan je zou willen. dit kan komen omdat er word uitgegaan van de meest economische route. het kan echter voorkomen dat de afstand dan ook langer is, en de prijs hoger is dan verwacht. je kunt de route dan aanpassen door een extra tussenstop op te nemen, zo kun je taxiboeken de juiste richting opsturen, als je deze tussenstop goed uitkiest, zitten er verder geen extra kosten aan verbonden.

2. Op het moment dat u een boeking heeft gemaakt, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van ons. de order status staat dan op "in behandeling". wij gaan deze boeking inplannen in ons systeem, u krijgt dan vervolgens weer een mail ter bevestiging hiervan.

3. De boeking dient minimaal 1 uur van te voren geboekt worden, heeft u eerder een taxi nodig, dan bellen 053 4615060

4. Als de boeking aangeeft dat er geen taxi's beschikbaar zijn, dan zijn er reeds meerdere boekingen om dezelfde tijd, wellicht hebben we dan nog steeds mogelijkheden om de boeking aan te nemen, neem hiervoor contact met ons op. De boeking geeft zelf aan wanneer de taxi's wel beschikbaar zijn.

5. Op speciale feestdagen hebben we de boeking uit gezet, dit omdat er te veel aanvragen binnen komen, neem hiervoor contact met ons op om een taxi te boeken.

6. Heb je regelmatig een taxi nodig of vaker een zelfde rit wilt boeken, dan kunnen we hiervoor misschien een extra korting geven, neem ook hiervoor contact met ons op.