DiTaxi guestbook

Welcome to the guestbook of DiTaxi from Enschede, DiTaxi stands for service and quality. In this guestbook we want new customers to see what the experience of our current customers who have used our services was like. If you would want to share this experience with others, write a message. We appreciate your opinion very much!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
26 entries.
Henk en Eileen
Wij zijn heel erg tevreden met de service, punctualiteit en de persoonlijke aandacht van DiTaxi. Alles was perfect geregeld. Onze reis naar Schiphol verliep op rolletjes. Een telefoontje vanuit Venetie op de dag voor vertrek en de terugreis was wederom perfect geregeld. Wij zijn enorm blij DiTaxi gevonden te hebben. Voor ons is er maar een taxibedrijf in Enschede en dat is DiTaxi. "See you again in February"
Freddie
Perfecte en betrouwbare service. Hier ga ik zeker vaker gebruik van maken!Freddie
Agnes Wevers
In de tijd dat ik niet mobiel was, heb ik via het werk, gebruik gemaakt van DiTaxi. Ik was er in eerste instantie niet zo happig op, omdat taxi's vaak te laat komen,maar daar moet ik op terug komen. Heb met DiTaxi een leuke tijd gehad,altijd op tijd en er viel onderling, in overleg, af te wijken van mijn week rooster. Gewoon geweldig. Monny en Jette, bedankt voor jullie geweldige service.
Liesbeth Middelbos
Hallo allemaal, Jullie zijn in 1 woord geweldig! Ik moest, tijdelijk noodgedwongen, gebruik maken voor mijn werk van een taxi. Zij kozen voor jullie en ook ik was sceptisch maar onterecht jullie waren super! Mocht ik in de toekomst een taxi nodig hebben bel ik zeker jullie. Nogmaals hartelijk bedankt voor de goede zorgen en gezelligheid tijdens de ritten ik ga jullie missen. Liesbeth Middelbos.
Anneke
Hallo allemaal. Wegens een knieoperatie een aantal weken gebruik gemaakt van de goede service van jette en monny. Ik heb het als heel erg prettig ervaren dat ik op de afgesproken tijden gehaald en gebracht werd. Tevens zeer leuke gesprekken gehad wat het zeer speciaal maakte. Ik zal ze zeker nooit vergeten en als ik weer een taxi nodig heb zal ik zeker voor ditaxi kiezen. Monny en jette nog heel erg bedankt voor alles.Groetjes anneke
Marianne van de Steeg
Hallo, heel erg bedankt voor het ophalen van Tom van school en het brengen naar mijn schoonmoeder. De ideale oplossing voor ons en Tom vond het ook leuk. Wij weten jullie weer te vinden mocht het nodig zijn:-) Fijne feestdagen en een gelukkig 2015! Groetjes, Tom, Marianne en Herman